Csak egy perc - Penznevelde


Csak egy perc

2016.02.26.

Csak egy perc!

Ki fizeti ki a 70.000 forintos víz számlámat?

Múlt héten mesélte Gazsi barátom a Sánta Patkányban, hogy januárban elfagyott a csap az udvarán. Kihívta a Csiga Gyorsszervíz hálózatot, akik potom 8.000 forintért helyre pofozták a csapot.

2016.02.26.

Csak egy perc!

Mese az 50.000 Forintot érő csonttörésről

Képzeljétek, a Flótás család legkisebb gyereke Fülöpke a suliban focizás közben eltörte a saját lábát a másik ballal. A nagy riadalom, röntgen, gipsz után, az anyuka, Flóra a biztosítóhoz fordult kártérítésért és legnagyobb örömükre azonnal ki is fizettek neki 5000 forintot.

2016.02.10.

Célszerű bejelenteni az Astra-s igényeket

Mielőbb célszerű bejelenteni az Astra Biztosítóval kapcsolatos igényeket a Román garanciaalapnak

  A MABISZ és a román biztosítási garanciaalap (FGA) megállapodott az Astra Biztosító hazai kgfb-károsultjainak kifizetéséről, amit a MABISZ teljesít. Az egyéb károsultak az FGA honlapján elérhető magyar nyomtatványokat kitöltve adhatják be kárbejelentésüket a román garanciaalaphoz úgy, hogy az március...

2016.01.19.

Elektronikai cikkek balesete?

Félted a telefonod, a táblagéped, esetleg a laptopod?

  Karácsonyra iPhonet, táblagépet vagy egyéb méregdrága kütyüt kaptál? Biztos vagy benne, hogy tudsz rá kellőképpen vigyázni? Úgy érzed, veled soha nem fordulhat elő az ilyen műszaki cikkeket érintő baleset?

2016.01.08.

Netflix - az új online videótéka

Netflix az új online videotéka?

Magyarországra is megérkezett az új online videotéka, azaz a Netflix! Nincs szükség előzetes letöltésre. Valós időben nézhetjük kedvenc filmjeinket!

2016.01.07.

Megfagyás!

Nem csak a hajléktalanokat érinti a megfagyás veszélye!

A kihűlés és a megfagyás a tél fenyegető erejével egyre közelebb érnek hozzánk is...!

2016.01.06.

Új személyi 2016-tól

Érkezik az új személyi!

Az új személyazonosító igazolvány nyolc nap alatt készül el az eddigi húsz nap helyett. A feledékeny utazóknak ez igen nagy segítség lehet!

2015.12.15.

Big Foot

Big Foot! - az meg micsoda?

A Big Foot ismertebb neve tulajdonképpen a Jeti, de nekünk most mégsem ez jutott eszünkbe, hanem az, hogy nyakunkon a síszezon...!


2/3

Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:
Tanuló balesetbiztosítás

Amit az ingyenes tanuló balesetbiztosításról tudnod kell!

Kevesen tudják, hogy létezik az állami ingyenes balesetbiztosítás, ami jár minden 3-18 éves közötti gyermeknek. Azt hogy melyik biztosító társaság nyújtja a szolgáltatást, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által minden évben meghirdetett közbeszerzés dönti...

Nem adom a pénzem

Segítek tiszta vizet önteni a csordultig telt nyugdíjbiztosítás poharába

Tévhitek és a valóság     Az utóbbi időben egyre sűrűbben olvasom minden felé, mennyire lehúzzák a nyugdíjbiztosításokat. Ebben a cikkben szeretnék néhány tévhitet eloszlatni ebben a témában.

Csak egy perc!

Főzőlap kontra római tál - Avagy speciális üvegtörés

Az összetört kerámia főzőlapot kifizeti-e a biztosító, ugyanis tegnap a római tálat a feleségem ráejtette a több tízezer forintos kerámia főzőlapra?

Ajánlatkérés


Kérje
tanácsunkat
díjmentesen!


Csak egy perc!

Eurók befőttes üvegben

Biztosítható-e a lakásomba félretett és gondosan elrejtett Euro?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Csak egy perc!

Drága lakatos Úr!

Az történt, hogy tegnap legkisebb gyermekem elhagyta a hátizsákját a kulcscsomójával együtt ezért Fülöpkét egy hétre eltitltottam az itnernettől. Ezután hívtam egy lakatost, aki mintegy 32.000 Ft-ért kicserélte a zárbetéteket. 

Csak egy perc!

Nagy Okoséknak, Okos biztosítás...

Lehet e biztosítást kötni az 5 éves Nokiámra, ha esetleg összetörném a "Könyvtár"-ból hazafele menet ?

Fizessen drága rokon Kabos módra

Fizessen drága rokon Kabos módra

Nézzétek meg Kabos Gyulából milyen remek biztosítási ügynök lett volna, 4 perc alatt aláíratott egy életbiztosítást. Nézd meg hogyan segíthetnek a rokonok.

Csak egy perc!

Buksi és az állatorvos...

A gyerekeknek van kutyája, macskája sőt és egy egyiptomi ugró egere is(ez utóbbi nálunk különösen veszélyeztetett állatnak számít). Ezekre lehet-e biztosítást kötni?

Csak egy perc!

Dupla kamerás iPhone érkezhet...

Ming Ching Kuo ismét egy merész jóslattal sokkolta le az Apple közösségét a napokban. A szinte mindent pontosan előre megjósoló szakember idei tippje a két hátlapi kamerával felszerelt iPhone. Mi is sokat tűnődtünk, hogy az elkövetkezendő pár generáción belül érkezhet-e két...