Vállalkozói biztositás

Vállalkozás

Tippek, ötletek, hírek. Segítség, hogy hogyan bővítsd, fejleszd vállalkozásod.

Segítünk eligazodni a vállalkozói biztosítások sokaságai közt.

Kérdéseidre szakmai tapasztalaton alapuló korrekt tájékoztatást kapsz.

2015.11.30.

Biztosítások fajtái

Mindent bele! …vagy mégsem!? – avagy: All Risk vagy Per Risk biztosítás?

A biztosítások szövevényes rendszerében sokszor nem látjuk a fényt az alagút végén, s elveszünk a kisbetűs részletekben… Mennyit érdemes kockáztatni? Mikor járok a legjobban? Melyiket válasszam? Segítünk tisztán látni! 

2015.06.30.

Folytatódik a valutaháború

Folytatódik a valutaháború!

Utoljára a nagy Gazdasági Világválság idején, az 1930-as években lehettünk szemtanúi hasonló valutaháborúnak. Akkor a valuta-leértékelődések kioltották egymást, nem hozták meg a várt vagy remélt gazdasági következményeket.

2015.05.07.

Vagyonbiztosítási megoldások

Vagyonbiztosítási megoldások

A legfeljebb 50 millió Ft vagyonértékkel rendelkező mikro-és kisvállalkozói ügyfeleknek kínáljuk MIKROMAX vagyon-és felelősségbiztosításunkat, amely jelentős anyagi segítséget nyújthat a baj bekövetkeztekor. Ugyanakkor a vállalkozói vagyonbiztosítás egyre nagyobb jelentőségű a hitelfelvételek esetén is....


1/1

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Tanuló balesetbiztosítás

Amit az ingyenes tanuló balesetbiztosításról tudnod kell!

Kevesen tudják, hogy létezik az állami ingyenes balesetbiztosítás, ami jár minden 3-18 éves közötti gyermeknek. Azt hogy melyik biztosító társaság nyújtja a szolgáltatást, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által minden évben meghirdetett közbeszerzés dönti...

Nem adom a pénzem

Segítek tiszta vizet önteni a csordultig telt nyugdíjbiztosítás poharába

Tévhitek és a valóság     Az utóbbi időben egyre sűrűbben olvasom minden felé, mennyire lehúzzák a nyugdíjbiztosításokat. Ebben a cikkben szeretnék néhány tévhitet eloszlatni ebben a témában.

Alulbiztosítottsági kampány

ALULBIZTOSÍTÁSRÓL – ÉRTHETŐEN. LEGYEN VAGYONBIZTOSÍTÁSUNK NAPRAKÉSZ! Egy vállalkozás könnyen alulbiztosítottá válhat, amennyiben a vagyontárgyak tényleges értéke meghaladja a szerződésben rögzített biztosítási összeget. Olvassa el hasznos útmutatónkat, hogy megtudja, mi...

Ajánlatkérés


Kérje
tanácsunkat
díjmentesen!

Csak egy perc!

Főzőlap kontra római tál - Avagy speciális üvegtörés

Az összetört kerámia főzőlapot kifizeti-e a biztosító, ugyanis tegnap a római tálat a feleségem ráejtette a több tízezer forintos kerámia főzőlapra?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!
Csak egy perc!

Eurók befőttes üvegben

Biztosítható-e a lakásomba félretett és gondosan elrejtett Euro?

Csak egy perc!

Drága lakatos Úr!

Az történt, hogy tegnap legkisebb gyermekem elhagyta a hátizsákját a kulcscsomójával együtt ezért Fülöpkét egy hétre eltitltottam az itnernettől. Ezután hívtam egy lakatost, aki mintegy 32.000 Ft-ért kicserélte a zárbetéteket. 

Fizessen drága rokon Kabos módra

Fizessen drága rokon Kabos módra

Nézzétek meg Kabos Gyulából milyen remek biztosítási ügynök lett volna, 4 perc alatt aláíratott egy életbiztosítást. Nézd meg hogyan segíthetnek a rokonok.

Csak egy perc!

Nagy Okoséknak, Okos biztosítás...

Lehet e biztosítást kötni az 5 éves Nokiámra, ha esetleg összetörném a "Könyvtár"-ból hazafele menet ?

Csak egy perc!

Buksi és az állatorvos...

A gyerekeknek van kutyája, macskája sőt és egy egyiptomi ugró egere is(ez utóbbi nálunk különösen veszélyeztetett állatnak számít). Ezekre lehet-e biztosítást kötni?