Biztosításokkal illetve pénzüggyel kapcsolatos cikkek.

Cikkek

Autó-motor

Autó-motor

Tippek,ötletek érdekességek a  száguldás szerelmeseinek. Kalkulátorunk segítségével hasonlítsd össze a biztosító társaságok KGFB és casco ajánlatait? KGFB és casco kalkulátor Casco kalkulátor  

Élet/Egészség

Élet/Egészség

Tippek, ötletek, hogyan védd meg  egészségedet. Milyen lehetőségeid vannak, hogy elkerüld a várólistákat,a hálapénz t. Hasonlítsd össze a biztosító társaságok  beteg  és balesetbiztosítási ajánlatát.

Információtár

Információtár

Ki a biztosítási alkusz? A független biztosítási alkuszok legfontosabb feladata, hogy ügyfeleik számára megtalálják a számukra optimális biztosítási módozatot. Részt vesznek a teljes biztosítási folyamatban, mivel: tájékoztatást adnak a különböző módozatokról (nem csupán a díjakról, hanem a kapcsolódó kedvezmények tartalmáról és értékéről, illetve a...

Otthon - Lakásbiztosítás

Otthon - Lakásbiztosítás

Az én váram, az én házam! Tippek ötletek,hogyan védheted értékeid,mire figyelj, ha már bekövetkezett a káresemény. Mit kell tartalmaznia egy korszerű lakásbiztosításnak. A biztosító társaságok ma már versengenek érted,egy 3-4 évvel ezelőtt megkötött szerződés díja 20-40 %-al drágább miközben jóval kevesebb szolgáltatást tartalmaz. Hasonlítsd össze itt,segítünk!

Gyermek

Gyermek

A gyermek az élet legszebb ajándéka, jövője a Te kezedben van. Tippeket-ötleteket találsz, hogyan tanítsd meg spórolni csemetéd, milyen befektetést, biztosítást válassz, hogy összegyűljön a nagybetűs élet kezdetéhez, taníttatáshoz szükséges pénz.   Kalkulátorunk segít dönteni! Kattints ide!

Nyugdíj-Nyugdíjbiztosítás

Nyugdíj-Nyugdíjbiztosítás

Ha elveszel a nyugdíjbiztosítások útvesztőjében, és szürke foltokban látod a későbbi jövedelmedet, akkor sem kell aggódnod! Felkészült csapatunk segít Neked megtalálni a legjobb nyugdíjbiztosítási lehetőséget! 11 biztosító társaság 24 ajánlata 1 helyen!   És, hogy mi alapján végezzük összehasonlításainkat? Íme:  a legkedvezőbb...

Utas

Utas

Gyönyörű tájak,ismeretlen kultúrák, tengerek,óceánok,hegycsúcsok. Fedezd fel velünk földünk csodálatos helyeit. Tippek ötletek az utazáshoz. Utazásbiztosítás kalkulátor

Vállalkozás

Vállalkozás

Tippek, ötletek, hírek. Segítség, hogy hogyan bővítsd, fejleszd vállalkozásod. Segítünk eligazodni a vállalkozói biztosítások sokaságai közt. Kérdéseidre szakmai tapasztalaton alapuló korrekt tájékoztatást kapsz.

1/1

Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:
Tanuló balesetbiztosítás

Amit az ingyenes tanuló balesetbiztosításról tudnod kell!

Kevesen tudják, hogy létezik az állami ingyenes balesetbiztosítás, ami jár minden 3-18 éves közötti gyermeknek. Azt hogy melyik biztosító társaság nyújtja a szolgáltatást, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által minden évben meghirdetett közbeszerzés dönti...

Nem adom a pénzem

Segítek tiszta vizet önteni a csordultig telt nyugdíjbiztosítás poharába

Tévhitek és a valóság     Az utóbbi időben egyre sűrűbben olvasom minden felé, mennyire lehúzzák a nyugdíjbiztosításokat. Ebben a cikkben szeretnék néhány tévhitet eloszlatni ebben a témában.

Alulbiztosítottsági kampány

ALULBIZTOSÍTÁSRÓL – ÉRTHETŐEN. LEGYEN VAGYONBIZTOSÍTÁSUNK NAPRAKÉSZ! Egy vállalkozás könnyen alulbiztosítottá válhat, amennyiben a vagyontárgyak tényleges értéke meghaladja a szerződésben rögzített biztosítási összeget. Olvassa el hasznos útmutatónkat, hogy megtudja, mi...

Ajánlatkérés


Kérje
tanácsunkat
díjmentesen!

Csak egy perc!

Főzőlap kontra római tál - Avagy speciális üvegtörés

Az összetört kerámia főzőlapot kifizeti-e a biztosító, ugyanis tegnap a római tálat a feleségem ráejtette a több tízezer forintos kerámia főzőlapra?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!
Csak egy perc!

Eurók befőttes üvegben

Biztosítható-e a lakásomba félretett és gondosan elrejtett Euro?

Csak egy perc!

Drága lakatos Úr!

Az történt, hogy tegnap legkisebb gyermekem elhagyta a hátizsákját a kulcscsomójával együtt ezért Fülöpkét egy hétre eltitltottam az itnernettől. Ezután hívtam egy lakatost, aki mintegy 32.000 Ft-ért kicserélte a zárbetéteket. 

Fizessen drága rokon Kabos módra

Fizessen drága rokon Kabos módra

Nézzétek meg Kabos Gyulából milyen remek biztosítási ügynök lett volna, 4 perc alatt aláíratott egy életbiztosítást. Nézd meg hogyan segíthetnek a rokonok.

Csak egy perc!

Nagy Okoséknak, Okos biztosítás...

Lehet e biztosítást kötni az 5 éves Nokiámra, ha esetleg összetörném a "Könyvtár"-ból hazafele menet ?

Csak egy perc!

Buksi és az állatorvos...

A gyerekeknek van kutyája, macskája sőt és egy egyiptomi ugró egere is(ez utóbbi nálunk különösen veszélyeztetett állatnak számít). Ezekre lehet-e biztosítást kötni?