Gyermekbiztosítás

Gyermek

A gyermek az élet legszebb ajándéka, jövője a Te kezedben van. Tippeket-ötleteket találsz, hogyan tanítsd meg spórolni csemetéd, milyen befektetést, biztosítást válassz, hogy összegyűljön a nagybetűs élet kezdetéhez, taníttatáshoz szükséges pénz.

 

Kalkulátorunk segít dönteni! Kattints ide!

2016.05.04.

Tanuló balesetbiztosítás

Amit az ingyenes tanuló balesetbiztosításról tudnod kell!

Kevesen tudják, hogy létezik az állami ingyenes balesetbiztosítás, ami jár minden 3-18 éves közötti gyermeknek. Azt hogy melyik biztosító társaság nyújtja a szolgáltatást, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által minden évben meghirdetett közbeszerzés dönti el.   A 2016 évben az Allianz...

2015.09.08.

Hogyan kerüld el a gyermekbalesetet?

Hogyan kerüld el a leggyakoribb gyermek baleseteket? Mire kell fokozottan figyelned? Hasznos tanácsok, amikre te sem biztos,hogy gondolnál.

Hogyan kerüld el a leggyakoribb gyermek baleseteket? Mire kell fokozottan figyelned? Hasznos tanácsok, amikre te sem biztos, hogy gondolnál. Helységről helységre..

2015.09.01.

Érdemes élni a fiataloknak a Diákhitel lehetőségével? Elmondjuk!

Mit tehetnek a fiatalok, hogy finanszírozni tudják továbbtanulásukat? Elmondjuk, érdemes-e élni a diákhitel lehetőségével

Sok fiatal nem tudja, hogy milyen lehetőségekkel élhet, hogy finanszírozni tudja a továbbtanulását. A legtöbbjük pedig ezt nem tudja megtenni önerőből, így szükségeltetik valamilyen segítséghez fordulniuk anyagi támogatás terén. Az egyik ilyen támogatás a Diákhitel lehetősége. Most elmondjuk, miért és kinek éri...

2015.06.17.

Hogyan tudjuk szülőként finanszírozni gyermekünk jövőjét?

Hogyan tudják a szülők gyermeküknek biztosítani jövőjüket? Mit kell tenniük ezért?

A szülők nagy része nem képes félretenni gyermekük taníttatására, jövőkezdésére, támogatására és egyéb igényeikre. Legtöbben napról napra élnek, anélkül, hogy a jövőt biztosítani tudnák gyermekük számára. De miért van ez így?

2015.05.07.

a

A családi életbiztosítás fontossága

Szülőként folyamatos aggódással telnek napjaink, hiszen nem foghatjuk minden percben gyermekünk kezét, és a csemeték fiatal felnőttként sem tarthatóak állandó felügyelet alatt. Kellő pénzügyi tudatossággal ugyanakkor nem csak a jelenben, hanem a jövőben is gondoskodhatunk arról, hogy a gyermek anyagi háttere stabil...


1/1

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék: alap
Tanuló balesetbiztosítás

Amit az ingyenes tanuló balesetbiztosításról tudnod kell!

Kevesen tudják, hogy létezik az állami ingyenes balesetbiztosítás, ami jár minden 3-18 éves közötti gyermeknek. Azt hogy melyik biztosító társaság nyújtja a szolgáltatást, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által minden évben meghirdetett közbeszerzés dönti...

Nem adom a pénzem

Segítek tiszta vizet önteni a csordultig telt nyugdíjbiztosítás poharába

Tévhitek és a valóság     Az utóbbi időben egyre sűrűbben olvasom minden felé, mennyire lehúzzák a nyugdíjbiztosításokat. Ebben a cikkben szeretnék néhány tévhitet eloszlatni ebben a témában.

Alulbiztosítottsági kampány

ALULBIZTOSÍTÁSRÓL – ÉRTHETŐEN. LEGYEN VAGYONBIZTOSÍTÁSUNK NAPRAKÉSZ! Egy vállalkozás könnyen alulbiztosítottá válhat, amennyiben a vagyontárgyak tényleges értéke meghaladja a szerződésben rögzített biztosítási összeget. Olvassa el hasznos útmutatónkat, hogy megtudja, mi...

Ajánlatkérés


Kérje
tanácsunkat
díjmentesen!

Csak egy perc!

Főzőlap kontra római tál - Avagy speciális üvegtörés

Az összetört kerámia főzőlapot kifizeti-e a biztosító, ugyanis tegnap a római tálat a feleségem ráejtette a több tízezer forintos kerámia főzőlapra?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!
Csak egy perc!

Eurók befőttes üvegben

Biztosítható-e a lakásomba félretett és gondosan elrejtett Euro?

Csak egy perc!

Drága lakatos Úr!

Az történt, hogy tegnap legkisebb gyermekem elhagyta a hátizsákját a kulcscsomójával együtt ezért Fülöpkét egy hétre eltitltottam az itnernettől. Ezután hívtam egy lakatost, aki mintegy 32.000 Ft-ért kicserélte a zárbetéteket. 

Fizessen drága rokon Kabos módra

Fizessen drága rokon Kabos módra

Nézzétek meg Kabos Gyulából milyen remek biztosítási ügynök lett volna, 4 perc alatt aláíratott egy életbiztosítást. Nézd meg hogyan segíthetnek a rokonok.

Csak egy perc!

Nagy Okoséknak, Okos biztosítás...

Lehet e biztosítást kötni az 5 éves Nokiámra, ha esetleg összetörném a "Könyvtár"-ból hazafele menet ?

Csak egy perc!

Buksi és az állatorvos...

A gyerekeknek van kutyája, macskája sőt és egy egyiptomi ugró egere is(ez utóbbi nálunk különösen veszélyeztetett állatnak számít). Ezekre lehet-e biztosítást kötni?