Kötelező gépjármű-felelőssgbiztosítás

Autó-motor

Tippek,ötletek érdekességek a  száguldás szerelmeseinek.

Kalkulátorunk segítségével hasonlítsd össze a biztosító társaságok KGFB és casco ajánlatait?

 

2015.10.29.

Váltson téli gumira

Vészhelyzetben métereket spórolhatsz a téligumikkal

A következő napokban a hőmérséklet szinte mindenhol +7 fok alá csökken, a nyári gumik ekkor már elveszítik a tapadásukat ezért balesetveszélyesek. Téli gumiabroncsok nem csak a mintázatban különböznek a nyáritól hanem a gumi összetételében is.

2015.10.01.

A VW botrány kezdetei

A VW botrány kiindulása - Elgondolkoztál már rajta, hogyan és miért indult?

Elgondolkoztál már azon, vajon hogyan juthatott idáig az egyik legnagyobb autógyártó cég, melynél magasztalva vannak az autók minősége, sebessége és kivitelezése? Mégis megtörtént a botrány.. Tudd meg Te is, miért!

2015.09.16.

Astra

Figyelmeztetés minden gépjármű és lakás tulajdonosnak, akinek a biztosítása a felszámolás alatt álló román Astra Biztosítónál van.

2015 Szeptember 30-ig köthető meg az új biztosítás, számold ki a díjad ITT. Lépésről lépésre összeszedtük a legfontosabb tudni valókat.

2015.08.27.

Csődeljárás az Astra Biztosító társaság ellen

Leáldozott az Astra biztosító csillaga! Csődeljárás indult a román tulajdonosú Astra Biztosító társaság ellen

Az ASF, a román pénzügyi felügyelet 2015. augusztus 26-ai sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy nem sikerült feltőkésíteni az anya céget ezért visszavonta a cég működési engedélyét..

2015.07.14.

Az EuroGAP biztosítással te is biztonságban érezheted autódat!

Létezik egy biztosítás, amivel te is biztonságban érezheted autódat! Bemutatjuk az EuroGAP biztosítást!

Mindannyiunk számára az autónk az egyik kedvencünk. Mindegyikünk biztonságban szeretné tudni autóját. Döntenünk kell tehát, mi a legjobb módja ennek. Lássuk, melyek ezek.

2015.06.22.

Milyen esetekben jár neked a biztosítás?

Milyen esetekben vagy jogosult biztosításra? Mik azok a helyzetek, amikben nem fizet a biztosító?

A biztosító bizonyos esetekben mentesül a fizetési kötelezettsége alól. De melyek ezek a helyzetek? Mikor számíthatunk ténylegesen a biztosításunkra? 

2015.05.11.

Államkötvény visszavásárlás

Államkötvény visszavásárlás Európában

Az Európai Központi Bank (EKB) március elején indított programja keretében államkötvények felvásárlásába kezdett az euró övezet 19 országában. A 2016 őszéig tartó programban az előzetes tervek alapján több százmilliárd eurót szándékoznak az államkötvények felvásárlásán keresztül az euró zóna...


1/1

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék: alap
Tanuló balesetbiztosítás

Amit az ingyenes tanuló balesetbiztosításról tudnod kell!

Kevesen tudják, hogy létezik az állami ingyenes balesetbiztosítás, ami jár minden 3-18 éves közötti gyermeknek. Azt hogy melyik biztosító társaság nyújtja a szolgáltatást, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által minden évben meghirdetett közbeszerzés dönti...

Nem adom a pénzem

Segítek tiszta vizet önteni a csordultig telt nyugdíjbiztosítás poharába

Tévhitek és a valóság     Az utóbbi időben egyre sűrűbben olvasom minden felé, mennyire lehúzzák a nyugdíjbiztosításokat. Ebben a cikkben szeretnék néhány tévhitet eloszlatni ebben a témában.

Alulbiztosítottsági kampány

ALULBIZTOSÍTÁSRÓL – ÉRTHETŐEN. LEGYEN VAGYONBIZTOSÍTÁSUNK NAPRAKÉSZ! Egy vállalkozás könnyen alulbiztosítottá válhat, amennyiben a vagyontárgyak tényleges értéke meghaladja a szerződésben rögzített biztosítási összeget. Olvassa el hasznos útmutatónkat, hogy megtudja, mi...

Ajánlatkérés


Kérje
tanácsunkat
díjmentesen!

Csak egy perc!

Főzőlap kontra római tál - Avagy speciális üvegtörés

Az összetört kerámia főzőlapot kifizeti-e a biztosító, ugyanis tegnap a római tálat a feleségem ráejtette a több tízezer forintos kerámia főzőlapra?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!
Csak egy perc!

Eurók befőttes üvegben

Biztosítható-e a lakásomba félretett és gondosan elrejtett Euro?

Csak egy perc!

Drága lakatos Úr!

Az történt, hogy tegnap legkisebb gyermekem elhagyta a hátizsákját a kulcscsomójával együtt ezért Fülöpkét egy hétre eltitltottam az itnernettől. Ezután hívtam egy lakatost, aki mintegy 32.000 Ft-ért kicserélte a zárbetéteket. 

Fizessen drága rokon Kabos módra

Fizessen drága rokon Kabos módra

Nézzétek meg Kabos Gyulából milyen remek biztosítási ügynök lett volna, 4 perc alatt aláíratott egy életbiztosítást. Nézd meg hogyan segíthetnek a rokonok.

Csak egy perc!

Nagy Okoséknak, Okos biztosítás...

Lehet e biztosítást kötni az 5 éves Nokiámra, ha esetleg összetörném a "Könyvtár"-ból hazafele menet ?

Csak egy perc!

Buksi és az állatorvos...

A gyerekeknek van kutyája, macskája sőt és egy egyiptomi ugró egere is(ez utóbbi nálunk különösen veszélyeztetett állatnak számít). Ezekre lehet-e biztosítást kötni?