Lakás biztosítás

Otthon - Lakásbiztosítás

Az én váram, az én házam! Tippek ötletek,hogyan védheted értékeid,mire figyelj, ha már bekövetkezett a káresemény. Mit kell tartalmaznia egy korszerű lakásbiztosításnak. A biztosító társaságok ma már versengenek érted,egy 3-4 évvel ezelőtt megkötött szerződés díja 20-40 %-al drágább miközben jóval kevesebb szolgáltatást tartalmaz. Hasonlítsd össze itt,segítünk!

2016.02.18.

Leégett a házam

Csiga-biga gyere ki, ég a házad ide ki...

Félelmetes képsorok napról napra a médiában, óriási viharokról, romba döntött, leégett, vízzel elárasztott, felrobbant házakról, betörésekről, sőt már a földrengés sem kizárt és sokan még mindig csak gondolkoznak azon hogy biztosítsák-e a házukat, lakásukat.

2016.01.11.

Téli balesetek

Hull a pelyhes! - de hova, és ki takarítja a házam táját!?

Hiába szép a fehér táj, s mesebeliek a hulló hópelyhek, a városban mégis rendkívül idegesítő tud lenni mindez, ha olyan helyen járunk, ahol el lehetne takarítani a havat, és fel lehetne szórni a járdát a balesetek megelőzése érdekében, ám mégsem teszik. Ha komolyabb esés történik, felmerül, hogy kinek a...

2015.08.18.

Megmutatjuk, hogyan lehet biztosításod a legjobb helyen

Te hogyan fogsz visszatekinteni 20 év múlva?

Te hogyan fogsz visszatekinteni 20 év múlva? Megtettél mindent annak érdekében, hogy úgy alakuljon az életed, ahogy szeretnéd? Elkezdtél már félre tenni a rosszabb napokra?

2015.08.13.

Nem engedhetik meg maguknak a saját otthont a fiatalok, hiába szeretnének

A legtöbb fiatal nem engedhet meg magának egy saját lakást, bármennyire is szeretnék

Nőtt a kereslet az albérletek és eladó lakások iránt, a lakáspiac fellendülőben van. Mégis a legtöbb fiatal nem tudja megengedni magának, hogy saját lakást vegyen, hiába is szeretnének.

2015.07.12.

Megfigyeltük és elemeztük az emberek szokásait a lakásbiztosításukkal kapcsolatban.

Megfigyeltük és elemeztük az emberek szokásait a lakásbiztosításukkal kapcsolatban.

Érdekes, hogy amíg az autó biztosítást szinte mindenki nyomon követi, évente átnézeti, új szerződést köt másik biztosítónál, ez alatt a lakás biztosításával szinte senki nem törődik, pedig ugyanúgy lehet olcsóbb és jobb biztosítást találni.

2015.07.12.

Hogyan védd meg álmaid otthonát?

Hogyan védd álmaid otthonát?

Hogy hogyan védheted meg álmaid otthonát? Tudtad, hogy vannak olyan lakásbiztosítások, melyekkel akár spórolni is tudsz? Megmutatjuk, melyek ezek, hogy akár te is igénybe vehesd ezeket a lehetőségeket!

2015.06.22.

Biztosítás fajták

A biztosítások világa - Milyen biztosításokat vehetünk igénybe?

Nem tudod, melyik biztosítást érdemes igénybe venni? Nem tudsz dönteni, hogy melyik lenne a legjobb? Segítünk! Összeszedtük neked a különböző biztosítás fajtákat, amiket talán te is hasznosnak találsz majd!

2015.05.11.

kamattámogatás

Tudtad, hogy az állami kamattámogatás segítségével is csökkenthetőek a havi törlesztőrészletek?

 Bár, a piaci kamatozású hitelek rövidtávon olcsóbbak, mégis, hosszútávon jobban jövünk ki a kamattámogatással. 


1/2

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Tanuló balesetbiztosítás

Amit az ingyenes tanuló balesetbiztosításról tudnod kell!

Kevesen tudják, hogy létezik az állami ingyenes balesetbiztosítás, ami jár minden 3-18 éves közötti gyermeknek. Azt hogy melyik biztosító társaság nyújtja a szolgáltatást, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által minden évben meghirdetett közbeszerzés dönti...

Nem adom a pénzem

Segítek tiszta vizet önteni a csordultig telt nyugdíjbiztosítás poharába

Tévhitek és a valóság     Az utóbbi időben egyre sűrűbben olvasom minden felé, mennyire lehúzzák a nyugdíjbiztosításokat. Ebben a cikkben szeretnék néhány tévhitet eloszlatni ebben a témában.

Alulbiztosítottsági kampány

ALULBIZTOSÍTÁSRÓL – ÉRTHETŐEN. LEGYEN VAGYONBIZTOSÍTÁSUNK NAPRAKÉSZ! Egy vállalkozás könnyen alulbiztosítottá válhat, amennyiben a vagyontárgyak tényleges értéke meghaladja a szerződésben rögzített biztosítási összeget. Olvassa el hasznos útmutatónkat, hogy megtudja, mi...

Ajánlatkérés


Kérje
tanácsunkat
díjmentesen!

Csak egy perc!

Főzőlap kontra római tál - Avagy speciális üvegtörés

Az összetört kerámia főzőlapot kifizeti-e a biztosító, ugyanis tegnap a római tálat a feleségem ráejtette a több tízezer forintos kerámia főzőlapra?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!
Csak egy perc!

Eurók befőttes üvegben

Biztosítható-e a lakásomba félretett és gondosan elrejtett Euro?

Csak egy perc!

Drága lakatos Úr!

Az történt, hogy tegnap legkisebb gyermekem elhagyta a hátizsákját a kulcscsomójával együtt ezért Fülöpkét egy hétre eltitltottam az itnernettől. Ezután hívtam egy lakatost, aki mintegy 32.000 Ft-ért kicserélte a zárbetéteket. 

Fizessen drága rokon Kabos módra

Fizessen drága rokon Kabos módra

Nézzétek meg Kabos Gyulából milyen remek biztosítási ügynök lett volna, 4 perc alatt aláíratott egy életbiztosítást. Nézd meg hogyan segíthetnek a rokonok.

Csak egy perc!

Nagy Okoséknak, Okos biztosítás...

Lehet e biztosítást kötni az 5 éves Nokiámra, ha esetleg összetörném a "Könyvtár"-ból hazafele menet ?

Csak egy perc!

Buksi és az állatorvos...

A gyerekeknek van kutyája, macskája sőt és egy egyiptomi ugró egere is(ez utóbbi nálunk különösen veszélyeztetett állatnak számít). Ezekre lehet-e biztosítást kötni?