Csak egy perc - Penznevelde


Csak egy perc

2015.09.02.

Két dolgot tehetsz, ha Astra biztosítós szerződésed van

Jó, ha tudod... Két dolgot tehetsz, ha Astra biztosítós szerződésed van.

Az MNB állásfoglalása szerint az eddigiektől eltérően az Astra biztosítónak semmilyen új szerződés megkötésére nincs lehetősége, így a díj nemfizetéssel megszűnt KGFB szerződéseket sem kötheti újra, ezeket más hazai biztosítónál kell megkötni. Két dolgot tehetsz ha Astra biztosítós szerződésed van...  

2015.08.12.

Mitől vihar a vihar?

Jó, ha tudod... Mitől vihar a vihar?

Azt gondolnád, hogy amikor majd elsodor a szél, zuhog az eső és csapkod az Isten nyila akkor egészen biztos, hogy az okozott károkat a biztosító megtéríti. De Jó ha Tudod, hogy a biztosítók a károkat csak a saját feltételeik alapján hajlandóak téríteni.

2015.08.12.

Mi van akkor, ha a fejedre esik egy drón?

Jó, ha tudod... Mi van, ha a fejemre esik egy drón?

Az Amazon, mint a világ legnagyobb online áruháza már élesben teszteli új rendszerét, melyben a csomagok házhoz szállítását drónokra bízza. A repülő tárgyak anyagi vagy személyi sérüléses kárt is okozhatnak, a kártérítésre pedig kötelezett az UAV üzemeltetője.

2015.07.13.

Generáli biztosítás 3 ingyenes szolgáltatása

Jó, ha tudod... Hogy a Generáli Biztosító 3 ingyenes szolgáltatást nyújt lakásbiztosítási szerződésedhez!

Jó ha tudod, hogy a Generáli biztosító most automatikusan 3 ingyenes szolgáltatást nyújt  már meglévő és ezután megkötött lakásbiztosítási szerződésedhez, amivel gondtalanul telhet a nyarad!


3/3

Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:
Tanuló balesetbiztosítás

Amit az ingyenes tanuló balesetbiztosításról tudnod kell!

Kevesen tudják, hogy létezik az állami ingyenes balesetbiztosítás, ami jár minden 3-18 éves közötti gyermeknek. Azt hogy melyik biztosító társaság nyújtja a szolgáltatást, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által minden évben meghirdetett közbeszerzés dönti...

Nem adom a pénzem

Segítek tiszta vizet önteni a csordultig telt nyugdíjbiztosítás poharába

Tévhitek és a valóság     Az utóbbi időben egyre sűrűbben olvasom minden felé, mennyire lehúzzák a nyugdíjbiztosításokat. Ebben a cikkben szeretnék néhány tévhitet eloszlatni ebben a témában.

Csak egy perc!

Főzőlap kontra római tál - Avagy speciális üvegtörés

Az összetört kerámia főzőlapot kifizeti-e a biztosító, ugyanis tegnap a római tálat a feleségem ráejtette a több tízezer forintos kerámia főzőlapra?

Ajánlatkérés


Kérje
tanácsunkat
díjmentesen!


Csak egy perc!

Eurók befőttes üvegben

Biztosítható-e a lakásomba félretett és gondosan elrejtett Euro?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Csak egy perc!

Drága lakatos Úr!

Az történt, hogy tegnap legkisebb gyermekem elhagyta a hátizsákját a kulcscsomójával együtt ezért Fülöpkét egy hétre eltitltottam az itnernettől. Ezután hívtam egy lakatost, aki mintegy 32.000 Ft-ért kicserélte a zárbetéteket. 

Csak egy perc!

Nagy Okoséknak, Okos biztosítás...

Lehet e biztosítást kötni az 5 éves Nokiámra, ha esetleg összetörném a "Könyvtár"-ból hazafele menet ?

Fizessen drága rokon Kabos módra

Fizessen drága rokon Kabos módra

Nézzétek meg Kabos Gyulából milyen remek biztosítási ügynök lett volna, 4 perc alatt aláíratott egy életbiztosítást. Nézd meg hogyan segíthetnek a rokonok.

Csak egy perc!

Buksi és az állatorvos...

A gyerekeknek van kutyája, macskája sőt és egy egyiptomi ugró egere is(ez utóbbi nálunk különösen veszélyeztetett állatnak számít). Ezekre lehet-e biztosítást kötni?

Csak egy perc!

Dupla kamerás iPhone érkezhet...

Ming Ching Kuo ismét egy merész jóslattal sokkolta le az Apple közösségét a napokban. A szinte mindent pontosan előre megjósoló szakember idei tippje a két hátlapi kamerával felszerelt iPhone. Mi is sokat tűnődtünk, hogy az elkövetkezendő pár generáción belül érkezhet-e két...