Mese a Flótás család történeteiről
| Szerző: Penznevelde.hu

Oda a szomszéd Herendije...

További kérdések forgolódnak az agyamban, mi van akkor, ha legkisebb ivadékom Fülöpke, a Nagy Okos szomszédék nappalijában BL döntőt játszik Okoskával, és ennek eredményeképp odalesz a nagymama Herendi porcelán készletének nagyobbik fele?

Csak egy perc!
  1. évad 2. rész

 

Már csak azért is kérdezem, mert két éve már történt egy kísértetiesen hasonló eset de ezt sikerült ráfognunk a szomszédék Bernáthegyiére.

 

 

Majdnem minden lakásbiztosítási szerződésben található felelősségbiztosítási kockázat, ezek azonban legtöbbször nem vonatkoznak a gyermekek által okozott károkra, de speciális kiegészítésekkel elérhető, hogy a kiskorúakra is vonatkozzon a felelősségbiztosítás, így az általuk okozott kárt a biztosító megtéríti Nagy Okoséknak.

A másik megoldás, amennyiben a BL döntő visszavágóját az Önök nappalijában rendeznék, egy összkockázatú lakásbiztosítás, mellyel kivédhetők ezek a problémák. Ebben az esetben az Önök lakásbiztosítása alapján kifizethető a két futball csapat által okozott kár. :)

 

A Penznevelde.hu Neked is segít megtalálni az ideális lakásbiztosítást, ha tudni akarod hol fizetik ki a gyermekeid által okozott kárt, kattints ide!

Tanuló balesetbiztosítás

Amit az ingyenes tanuló balesetbiztosításról tudnod kell!

Kevesen tudják, hogy létezik az állami ingyenes balesetbiztosítás, ami jár minden 3-18 éves közötti gyermeknek. Azt hogy melyik biztosító társaság nyújtja a szolgáltatást, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által minden évben meghirdetett közbeszerzés dönti...

Nem adom a pénzem

Segítek tiszta vizet önteni a csordultig telt nyugdíjbiztosítás poharába

Tévhitek és a valóság     Az utóbbi időben egyre sűrűbben olvasom minden felé, mennyire lehúzzák a nyugdíjbiztosításokat. Ebben a cikkben szeretnék néhány tévhitet eloszlatni ebben a témában.

Alulbiztosítottsági kampány

ALULBIZTOSÍTÁSRÓL – ÉRTHETŐEN. LEGYEN VAGYONBIZTOSÍTÁSUNK NAPRAKÉSZ! Egy vállalkozás könnyen alulbiztosítottá válhat, amennyiben a vagyontárgyak tényleges értéke meghaladja a szerződésben rögzített biztosítási összeget. Olvassa el hasznos útmutatónkat, hogy megtudja, mi...

Ajánlatkérés


Kérje
tanácsunkat
díjmentesen!

Csak egy perc!

Főzőlap kontra római tál - Avagy speciális üvegtörés

Az összetört kerámia főzőlapot kifizeti-e a biztosító, ugyanis tegnap a római tálat a feleségem ráejtette a több tízezer forintos kerámia főzőlapra?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!
Csak egy perc!

Eurók befőttes üvegben

Biztosítható-e a lakásomba félretett és gondosan elrejtett Euro?

Csak egy perc!

Drága lakatos Úr!

Az történt, hogy tegnap legkisebb gyermekem elhagyta a hátizsákját a kulcscsomójával együtt ezért Fülöpkét egy hétre eltitltottam az itnernettől. Ezután hívtam egy lakatost, aki mintegy 32.000 Ft-ért kicserélte a zárbetéteket. 

Fizessen drága rokon Kabos módra

Fizessen drága rokon Kabos módra

Nézzétek meg Kabos Gyulából milyen remek biztosítási ügynök lett volna, 4 perc alatt aláíratott egy életbiztosítást. Nézd meg hogyan segíthetnek a rokonok.

Csak egy perc!

Nagy Okoséknak, Okos biztosítás...

Lehet e biztosítást kötni az 5 éves Nokiámra, ha esetleg összetörném a "Könyvtár"-ból hazafele menet ?

Csak egy perc!

Buksi és az állatorvos...

A gyerekeknek van kutyája, macskája sőt és egy egyiptomi ugró egere is(ez utóbbi nálunk különösen veszélyeztetett állatnak számít). Ezekre lehet-e biztosítást kötni?