Mentőöv azoknak, akiknek nincs elég pénze egy temetésre
| Szerző: Pénznevelde

Mentőöv azoknak, akiknek nincs elég pénze egy temetésre

Ez a lehetőség segítség azoknak, akik szeretnének apránként félretenni, hogy előre gondoskodjanak a temetéssel járó kiadások megteremtéséről.

Mentőöv azoknak, akiknek nincs elég pénze egy temetésre

 

Kalkulátorunkkal megtudhatod, mennyi lehet a felmerülő temetési költség összege, melyet segítünk Neked kiszámolni. Temetkezési biztosítás kalkuláturonkért kattints ide!

 

 

„Porból lettünk s porrá leszünk”… szól a Bikini Zenekar híres dalszövege. Akármennyire is fájó és nehéz az elmúlásról beszélnünk, el kell fogadnunk, hogy ez is az élet része. A ténnyel mindenki tisztában van, de amikor szembesülünk vele, nehéz elfogadni és feldolgozni. Az érzelmi teher mellett sajnos szembesülni kell azzal a ténnyel, hogy megtakarítás híján anyagi teher is hozzátartozóink, szeretteink számára, hiszen manapság egy szép, tiszteletreméltó temetés meghaladhatja anyagi lehetőségeinket.

 

Bizonyára elrettentő erről beszélni vagy olvasni, de vettem a bátorságot azért, hogy bemutassam azt a biztosítási lehetőséget, amelynek köszönhetően egy váratlan bekövetkező tragédia anyagi költsége nem okoz gondot, és a bánat mellett nem kellene még az anyagi problémával is megküzdeni.

 

Ma már Magyarországon is több biztosító felismerte ennek az életbiztosításnak a létjogosultságát, és nem csak a tv-ben látott irreálisan magas díjon vásárolható meg.

 

 

A módozat előnyei:

 

 

 • nincs kockázat elbírálás, meglévő betegségek bekövetkezése miatti tragédia esetén is kifizeti a biztosítási összeget (2 év várakozási idő)
 • nincs pénzügyi kockázata
 • 80 éves korig köthető
 • 85 éves kor felett díjmentessé válik
 • Nem képezi a hagyaték részét
 • Nem kell utána örökösödési adót és semmilyen más adót fizetni
 • A díja megegyezik az összegbiztosítás díjával.
 • TELEFONON KERESZTÜL IS INTÉZHETŐ.

 

Az egyik legnagyobb hazai biztosító társaság 2014. szeptembertől egy új, választható elemmel bővítette a szolgáltatást, aminek lényege, hogy megválasztható:

 

 • melyik városban,
 • melyik temetkezési helyen,
 • milyen módon szeretné

 

 

Ellbúcsúztathatja szeretteit úgy, hogy a szolgáltatóval kötött szerződés alapján a szolgáltató elintéz mindent szerettei helyett, illetve a fennmaradó összeget a megjelölt kedvezményezett kapja meg.

 

 

És ha Ön olyan bölcs és előrelátó volt, hogy összegyűjtötte már ezt az összeget, most nyugodtan elköltheti saját céljaira, üdülésre, utazásra, vagy az unokáira.

 

 

Éljen egészségesen, mozogjon és mosolyogjon sokat, akkor biztosan megéri, hogy 85 éves kora után ingyen kapja ezt a gondoskodást legalább még 15 évig.

 

 

Kalkulátorunkkal megtudhatod, mennyi lehet a felmerülő temetési költség összege, melyet segítünk Neked kiszámolni. Temetkezési biztosítás kalkuláturonkért kattints ide!

 

 

 

 „Nem a halál az, amitől az embernek félnie kellene, hanem az, hogy soha nem kezd el élni.” /Marcus Aurelius/

 

Kérd tanácsunkat díjmentesen!


Vagy keress minket telefonon:

+36-20-333-3071

Tanuló balesetbiztosítás

Amit az ingyenes tanuló balesetbiztosításról tudnod kell!

Kevesen tudják, hogy létezik az állami ingyenes balesetbiztosítás, ami jár minden 3-18 éves közötti gyermeknek. Azt hogy melyik biztosító társaság nyújtja a szolgáltatást, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által minden évben meghirdetett közbeszerzés dönti...

Nem adom a pénzem

Segítek tiszta vizet önteni a csordultig telt nyugdíjbiztosítás poharába

Tévhitek és a valóság     Az utóbbi időben egyre sűrűbben olvasom minden felé, mennyire lehúzzák a nyugdíjbiztosításokat. Ebben a cikkben szeretnék néhány tévhitet eloszlatni ebben a témában.

Alulbiztosítottsági kampány

ALULBIZTOSÍTÁSRÓL – ÉRTHETŐEN. LEGYEN VAGYONBIZTOSÍTÁSUNK NAPRAKÉSZ! Egy vállalkozás könnyen alulbiztosítottá válhat, amennyiben a vagyontárgyak tényleges értéke meghaladja a szerződésben rögzített biztosítási összeget. Olvassa el hasznos útmutatónkat, hogy megtudja, mi...

Ajánlatkérés


Kérje
tanácsunkat
díjmentesen!

Csak egy perc!

Főzőlap kontra római tál - Avagy speciális üvegtörés

Az összetört kerámia főzőlapot kifizeti-e a biztosító, ugyanis tegnap a római tálat a feleségem ráejtette a több tízezer forintos kerámia főzőlapra?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!
Csak egy perc!

Eurók befőttes üvegben

Biztosítható-e a lakásomba félretett és gondosan elrejtett Euro?

Csak egy perc!

Drága lakatos Úr!

Az történt, hogy tegnap legkisebb gyermekem elhagyta a hátizsákját a kulcscsomójával együtt ezért Fülöpkét egy hétre eltitltottam az itnernettől. Ezután hívtam egy lakatost, aki mintegy 32.000 Ft-ért kicserélte a zárbetéteket. 

Fizessen drága rokon Kabos módra

Fizessen drága rokon Kabos módra

Nézzétek meg Kabos Gyulából milyen remek biztosítási ügynök lett volna, 4 perc alatt aláíratott egy életbiztosítást. Nézd meg hogyan segíthetnek a rokonok.

Csak egy perc!

Nagy Okoséknak, Okos biztosítás...

Lehet e biztosítást kötni az 5 éves Nokiámra, ha esetleg összetörném a "Könyvtár"-ból hazafele menet ?

Csak egy perc!

Buksi és az állatorvos...

A gyerekeknek van kutyája, macskája sőt és egy egyiptomi ugró egere is(ez utóbbi nálunk különösen veszélyeztetett állatnak számít). Ezekre lehet-e biztosítást kötni?