Híres Sztárok ennyire taksálják a testrészüket!

| Szerző: Pénznevelde

Híres Sztárok ennyire taksálják a testrészüket!

Ma már bevett szokás, és külföldön nagyon trendi, hogy azok a hírességek, akik valamely testrészükkel érnek el sikereket, milliós nagyságú biztosítással védik azt, hiszen nagyrészt azoknak köszönhetik hírnevüket.

Híres Sztárok ennyire taksálják a testrészüket!

Hajkoronák, mellek, nyelvek, fenekek - Kinek mennyit ér?

 

Nem meglepő, hogy általában a sztárok mögött álló menedzser cégek követelik meg az ilyen biztosításokat,mert a befektetők szeretnének garanciát kapni pénzügyi vállalkozásaikra. Erre jó példa, Gennaro Pelliccia kávéízlelő, aki a nyelvét tízmillió fontra,  biztosította. Elég valószínű, hogy ezt a horribilis összeget az őt alkalmazó kávécég fizette.

 

  • Miley Cyrus az énekes, színésznő esetében nem meglepő, hogy  neki is a nyelve kapott 1 milliós biztosítást, anélkül valljuk be őszintén, nehezen tudna színre lépni.

 

  • Cristiano Ronaldo, a Real Madrid népszerű focistája 144 millió dollárra (ez a mostani dollár árfolyammal megközelítőleg 40milliárd 900millió forint!!) biztosította a lábát.. Ebből azért már szuper új lábakat vehet magának.

 

  • David Beckham ugyanezt a testrészét „csupán” 70 millió dollárra értékelte.

 

  • Rihanna az énekes 1 millió dollárért kötött rá biztosítást.

 

  • Troy Polamalunak nem a lábai a legfontosabbak.  Az amerikai futballista, gyönyörű hajkoronáját a Head & Shoulders biztosította 1 millió dollárra miután a cég szóvivője lett.

 

  • Kylie Minogue a fenekét biztosította be 5 millió dollárra, míg ugyanezt a testrészét Kim Kardashian 21 millió dollárra értékelte.

 

  • Jennifer Lopez is így tett, de ő 300 (!) millió dollárra biztosíttatta a fenekét.(Hát ennyiért lehet, hogy a biztosító már mindennap leellenőrzi,hogy rendben van-e?)

 

  • Jennifer Love Hewitt a Szellemekkel suttogó című sorozat sztárja 5 millióra értékelte 95 C méretű kebleit.

 

  • Holly Medison amerikai modell nem titkolta, hogy sztárságát nagyrészt melleinek köszönheti, ha bármi történne, velük hónapokra kiesne a munkából ezért is kötött rájuk milliós biztosítást.

Kérd tanácsunkat díjmentesen!


Vagy keress minket telefonon:

+36-20-333-3071

Tanuló balesetbiztosítás

Amit az ingyenes tanuló balesetbiztosításról tudnod kell!

Kevesen tudják, hogy létezik az állami ingyenes balesetbiztosítás, ami jár minden 3-18 éves közötti gyermeknek. Azt hogy melyik biztosító társaság nyújtja a szolgáltatást, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által minden évben meghirdetett közbeszerzés dönti...

Nem adom a pénzem

Segítek tiszta vizet önteni a csordultig telt nyugdíjbiztosítás poharába

Tévhitek és a valóság     Az utóbbi időben egyre sűrűbben olvasom minden felé, mennyire lehúzzák a nyugdíjbiztosításokat. Ebben a cikkben szeretnék néhány tévhitet eloszlatni ebben a témában.

Csak egy perc!

Főzőlap kontra római tál - Avagy speciális üvegtörés

Az összetört kerámia főzőlapot kifizeti-e a biztosító, ugyanis tegnap a római tálat a feleségem ráejtette a több tízezer forintos kerámia főzőlapra?

Ajánlatkérés


Kérje
tanácsunkat
díjmentesen!


Csak egy perc!

Eurók befőttes üvegben

Biztosítható-e a lakásomba félretett és gondosan elrejtett Euro?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Csak egy perc!

Drága lakatos Úr!

Az történt, hogy tegnap legkisebb gyermekem elhagyta a hátizsákját a kulcscsomójával együtt ezért Fülöpkét egy hétre eltitltottam az itnernettől. Ezután hívtam egy lakatost, aki mintegy 32.000 Ft-ért kicserélte a zárbetéteket. 

Csak egy perc!

Nagy Okoséknak, Okos biztosítás...

Lehet e biztosítást kötni az 5 éves Nokiámra, ha esetleg összetörném a "Könyvtár"-ból hazafele menet ?

Fizessen drága rokon Kabos módra

Fizessen drága rokon Kabos módra

Nézzétek meg Kabos Gyulából milyen remek biztosítási ügynök lett volna, 4 perc alatt aláíratott egy életbiztosítást. Nézd meg hogyan segíthetnek a rokonok.

Csak egy perc!

Buksi és az állatorvos...

A gyerekeknek van kutyája, macskája sőt és egy egyiptomi ugró egere is(ez utóbbi nálunk különösen veszélyeztetett állatnak számít). Ezekre lehet-e biztosítást kötni?

Csak egy perc!

Dupla kamerás iPhone érkezhet...

Ming Ching Kuo ismét egy merész jóslattal sokkolta le az Apple közösségét a napokban. A szinte mindent pontosan előre megjósoló szakember idei tippje a két hátlapi kamerával felszerelt iPhone. Mi is sokat tűnődtünk, hogy az elkövetkezendő pár generáción belül érkezhet-e két...