Egy életbiztosítás, ami jobb befektetés az ügyfélnek mint a biztosítónak?

Egy életbiztosítás, ami jobb befektetés az ügyfélnek mint a biztosítónak?

Igen, van ilyen, DE sajnos előreláthatóan június végével le is veszi termék palettájáról ezt a módozatot a biztosító.

életbiztosítás

 

Miért egyedülálló ez az életbiztosítás? 

Kockázati életbiztosítás, mely a tartam alatt bekövetkezett bármely okú halál esetén nagyobb összegű kifizetéssel zárul, ha azonban a biztosított megéri a tartam végét és a feltételeknek megfelelően fizeti a rendszeres díjat, a díjvisszatérítés összege a tartam utolsó hónapjában az alapbiztosításra érvényes egy havi rendszeres díj és a hónapokban kifejezett teljes tartam szorzata.


Kiszámoltuk mennyit nyerhetsz egy ilyen biztosítással, ha még június végéig megkötöd, hiszen utána kivezetésre kerül a termék, de a meglévő szerződéseket ez nem érinti. 


Ennek a kockázati biztosításnak a díja természetesen magasabb, így csak azoknak ajánljuk akik vállalni tudják a magasabb havi díjakat, vagy legalább minimum havi 10000.- ft /hó. 


Ha jól csinálod, és vállalod az éves 3°%-os értékkövetést, (a biztosítási összeged is emelkedik), a futamidő végén az értékövetett utolsó éves havi díj és a teljes tartam hónapokban kifejezett szorzata kerül kifizetésre. Például egy 1975-ben született férfi 20 éves tartamra 10.000.000 biztosítási összegű kötött szerződése így alakul:

Kezdeti havi díj

16.250 Ft

Utolsó éves havi díj (3% index):

28.494Ft

Teljes befizetett összeg:

5.239.723 Ft

Tartam végi kifizetés:

6.838.674 Ft

Nyereség:

1.598.951 Ft

Tartam közbeni halál esetén (kezdeti):

10.000.000 Ft

 

 életbiztosítás
 

Azoknak ajánljuk


-    Akiknek fontos egy magasabb összegű életbiztosítással anyagi biztonságban tudni családját egy esetleg bekövetkező tragédia esetén. 
-    Akiknek magas összegű hitele van, és fedezetet kér a hitelező pénzintézet. 
-    Akik céljaik megvalósítását, gyermek tanítatást, nyugdíj kiegészítést, vagy élete nagy álmát biztonságos befektetéssel szeretnék elérni. 

Az alacsony banki kamatokkal szemben érdemes ezt a lehetőséget még kihasználni amennyiben megengedheted magadnak, hogy 10.000 Ft feletti összeget szánj jövőd biztosítására, mellyel duplán jól jársz, hiszen még a kockázati életbiztosításra szánt összeget is visszakapod. 

Fontos! 
A biztosítást kifizetéskor nem terheli semmilyen adó kötelezettség. Egy tragédia esetén azonnal rendelkezésre áll a megjelölt kedvezményezettnek, nem képezi a hagyaték részét, 
Mivel idő szűkében vagyunk, beszéljük át a részleteket, hiszen hosszú távra kell megfontolt döntést hoznod. Tedd fel kérdéseidet!

 

Ha kérdésed van, vagy érdekel a lehetőség, akkor add meg az alábbi dobozba az elérhetőségeid és felkeresünk: 

 

Kérd tanácsunkat díjmentesen!


Vagy keress minket telefonon:

+36-20-333-3071

Tanuló balesetbiztosítás

Amit az ingyenes tanuló balesetbiztosításról tudnod kell!

Kevesen tudják, hogy létezik az állami ingyenes balesetbiztosítás, ami jár minden 3-18 éves közötti gyermeknek. Azt hogy melyik biztosító társaság nyújtja a szolgáltatást, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által minden évben meghirdetett közbeszerzés dönti...

Nem adom a pénzem

Segítek tiszta vizet önteni a csordultig telt nyugdíjbiztosítás poharába

Tévhitek és a valóság     Az utóbbi időben egyre sűrűbben olvasom minden felé, mennyire lehúzzák a nyugdíjbiztosításokat. Ebben a cikkben szeretnék néhány tévhitet eloszlatni ebben a témában.

Csak egy perc!

Főzőlap kontra római tál - Avagy speciális üvegtörés

Az összetört kerámia főzőlapot kifizeti-e a biztosító, ugyanis tegnap a római tálat a feleségem ráejtette a több tízezer forintos kerámia főzőlapra?

Ajánlatkérés


Kérje
tanácsunkat
díjmentesen!


Csak egy perc!

Eurók befőttes üvegben

Biztosítható-e a lakásomba félretett és gondosan elrejtett Euro?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Csak egy perc!

Drága lakatos Úr!

Az történt, hogy tegnap legkisebb gyermekem elhagyta a hátizsákját a kulcscsomójával együtt ezért Fülöpkét egy hétre eltitltottam az itnernettől. Ezután hívtam egy lakatost, aki mintegy 32.000 Ft-ért kicserélte a zárbetéteket. 

Csak egy perc!

Nagy Okoséknak, Okos biztosítás...

Lehet e biztosítást kötni az 5 éves Nokiámra, ha esetleg összetörném a "Könyvtár"-ból hazafele menet ?

Fizessen drága rokon Kabos módra

Fizessen drága rokon Kabos módra

Nézzétek meg Kabos Gyulából milyen remek biztosítási ügynök lett volna, 4 perc alatt aláíratott egy életbiztosítást. Nézd meg hogyan segíthetnek a rokonok.

Csak egy perc!

Buksi és az állatorvos...

A gyerekeknek van kutyája, macskája sőt és egy egyiptomi ugró egere is(ez utóbbi nálunk különösen veszélyeztetett állatnak számít). Ezekre lehet-e biztosítást kötni?

Csak egy perc!

Dupla kamerás iPhone érkezhet...

Ming Ching Kuo ismét egy merész jóslattal sokkolta le az Apple közösségét a napokban. A szinte mindent pontosan előre megjósoló szakember idei tippje a két hátlapi kamerával felszerelt iPhone. Mi is sokat tűnődtünk, hogy az elkövetkezendő pár generáción belül érkezhet-e két...