Vajon érdemes a fiataloknak élni a Diákhitel lehetőségével? Mit kell tudni róla?

| Szerző: Pénznevelde

Mit tehetnek a fiatalok, hogy finanszírozni tudják továbbtanulásukat? Elmondjuk, érdemes-e élni a diákhitel lehetőségével

Sok fiatal nem tudja, hogy milyen lehetőségekkel élhet, hogy finanszírozni tudja a továbbtanulását. A legtöbbjük pedig ezt nem tudja megtenni önerőből, így szükségeltetik valamilyen segítséghez fordulniuk anyagi támogatás terén. Az egyik ilyen támogatás a Diákhitel lehetősége. Most elmondjuk, miért és kinek éri meg felvenni, mit kell tudni róla. Olvass tovább!

Érdemes élni a fiataloknak a Diákhitel lehetőségével? Elmondjuk!

Mit tehetnek a fiatalok, hogy finanszírozni tudják továbbtanulásukat? Elmondjuk, érdemes-e élni a diákhitel lehetőségével

Mit kell tudni a Diákhitelről?

 

 

A Diákhitelt 2001-ben a Magyar Köztársaság Kormánya hozta a köztudatba. Ez egy olyan speciális, a felsőoktatásban résztvevő hallgatók számára igényelhető kölcsön, mely hozzájárul a fiatalok tanulmányainak költségfizetésének megfizethetőségeihez. Tehát azon hallgatók, akik nem tudják finanszírozni tanulmányaikat, a Diákhitel megoldást jelenthet. Viszont nem árt tudni, milyen felelősségekkel járhat ez a fajta hitel, így érdemes tovább olvasni.

 

 

Kinek éri meg felvenni a Diákhitelt?

 

 

Csak és kizárólag abban az esetben fordulj a Diákhitel lehetőségéhez, ha nincs más lehetőséged a tanulmányaid finanszírozására! Ha pedig szülő vagy, semmiképpen se hajszold bele gyermekedet abba, hogy már fiatalkorát és felnőtt életének kezdetét hiteltörlesztéssel kelljen indítania!

 

 

Ha már mégis úgy döntöttél, hogy élsz a Diákhitel lehetőségével, és tényleg nincs más út, hogy ki tudd fizetni a tandíjadat, csak a tandíj befizetésére fordítsd az összeget, semmiképpen se másra.

 

 

A következő oldalon további információkat tudhatsz meg a Diákhitelről!

 

Kérd tanácsunkat díjmentesen!


Vagy keress minket telefonon:

+36-20-333-3071

Tanuló balesetbiztosítás

Amit az ingyenes tanuló balesetbiztosításról tudnod kell!

Kevesen tudják, hogy létezik az állami ingyenes balesetbiztosítás, ami jár minden 3-18 éves közötti gyermeknek. Azt hogy melyik biztosító társaság nyújtja a szolgáltatást, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által minden évben meghirdetett közbeszerzés dönti...

Nem adom a pénzem

Segítek tiszta vizet önteni a csordultig telt nyugdíjbiztosítás poharába

Tévhitek és a valóság     Az utóbbi időben egyre sűrűbben olvasom minden felé, mennyire lehúzzák a nyugdíjbiztosításokat. Ebben a cikkben szeretnék néhány tévhitet eloszlatni ebben a témában.

Csak egy perc!

Főzőlap kontra római tál - Avagy speciális üvegtörés

Az összetört kerámia főzőlapot kifizeti-e a biztosító, ugyanis tegnap a római tálat a feleségem ráejtette a több tízezer forintos kerámia főzőlapra?

Ajánlatkérés


Kérje
tanácsunkat
díjmentesen!


Csak egy perc!

Eurók befőttes üvegben

Biztosítható-e a lakásomba félretett és gondosan elrejtett Euro?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Csak egy perc!

Drága lakatos Úr!

Az történt, hogy tegnap legkisebb gyermekem elhagyta a hátizsákját a kulcscsomójával együtt ezért Fülöpkét egy hétre eltitltottam az itnernettől. Ezután hívtam egy lakatost, aki mintegy 32.000 Ft-ért kicserélte a zárbetéteket. 

Csak egy perc!

Nagy Okoséknak, Okos biztosítás...

Lehet e biztosítást kötni az 5 éves Nokiámra, ha esetleg összetörném a "Könyvtár"-ból hazafele menet ?

Fizessen drága rokon Kabos módra

Fizessen drága rokon Kabos módra

Nézzétek meg Kabos Gyulából milyen remek biztosítási ügynök lett volna, 4 perc alatt aláíratott egy életbiztosítást. Nézd meg hogyan segíthetnek a rokonok.

Csak egy perc!

Buksi és az állatorvos...

A gyerekeknek van kutyája, macskája sőt és egy egyiptomi ugró egere is(ez utóbbi nálunk különösen veszélyeztetett állatnak számít). Ezekre lehet-e biztosítást kötni?

Csak egy perc!

Dupla kamerás iPhone érkezhet...

Ming Ching Kuo ismét egy merész jóslattal sokkolta le az Apple közösségét a napokban. A szinte mindent pontosan előre megjósoló szakember idei tippje a két hátlapi kamerával felszerelt iPhone. Mi is sokat tűnődtünk, hogy az elkövetkezendő pár generáción belül érkezhet-e két...